pagina-inhoud
+31 (0)26 - 2020382 info@saloutrainingskampen.nl

Accommodatie

Accommodatie - Saloutrainingskampen.nl

Futbol Salou

Futbal Salou is in de periode januari t/m april geheel toegespitst om trainingskampen te  faciliteren. Focus ligt hierbij op voetbal en wielrennen. Echter behoren ook andere sporten tot de mogelijkheid. Inmiddels heeft de accommodatie een jarenlange ervaring opgebouwd in trainingskampen voor jong en oud.

Zo houdt Feyenoord hier ieder jaar een trainingskamp in de meivakantie gericht voor jongeren uit Nederland. Reeds honderden teams (jong en oud / amateur als professionals) hebben een trainingskamp afgewerkt op deze accommodatie. Het feit dat zij ook jaar er op vaak terugkomen geeft aan dat ervaringen goed zijn.

Verblijf

Ruime vakantiebungalows (4-pers.) met woonkamer, keuken en slaapkamer gelegen in een mooi resort. Iedere bungalow is voorzien van een eigen badkamer, een keuken met koelkast, een TV scherm en zijn ingericht op basis van 2 slaapkamers (gescheiden bedden). Het resort bevindt zich op loopafstand van de trainingsaccommodatie. Indien een bungalow niet gewenst zijn, behoort een hotel ook tot de mogelijkheden.

De trainingskampen zijn op basis van “full board”. Oftewel; ontbijt, lunch en diner is inbegrepen. Dagelijks is er een gevarieerd samengesteld menu met onder vis, vlees en pasta. Desgewenst kunnen menu’s ook worden afgestemd op de persoonlijke wensen.

Qua drankafname kunnen afzonderlijke afspraken gemaakt worden. Standaard inclusief zijn water, sapjes en koffie en thee. Overige dranken zijn tegen meerprijs af te nemen.

Wij helpen u graag verder met het boeken van uw trainingskamp.
Neem vrijblijvend contact op of via het contactformulier.

Neem contact op

Mis niets met de Salou trainingskampen nieuwsbrief!

Blijft u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes, leuke acties,
bijzondere aanbiedingen en de meest actuele folder?
U vindt het allemaal in onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving!

Share This