pagina-inhoud
+31 (0)26 - 2020382 info@saloutrainingskampen.nl

Fietstrainingskampen

Accommodatie - Saloutrainingskampen.nl

Fietstrainingskampen

Naast de voetbaltrainingskampen in Salou is de regio ook uitermate geschikt voor fietstrainingskampen. De Costa Dorada heeft een goed onderhouden wegennetwerk en een prachtig landschap. Niet voor niets vinden ook professionele wielerploegen de weg naar Salou voor een trainingskamp.

Vanuit Salou zijn er verschillende fietsroutes beschikbaar voor verschillende niveaus en doeleinden. Of je nu op amateurniveau of professioneel niveau fietst, van vlakke routes of van een klim met een stijgingspercentage van 18% houdt, het is allemaal mogelijk in de Costa Dorada. In combinatie met het heerlijke weer in Salou maakt dit de Costa Dorada tot een van beste fietsregio’s van Europa.

De fietstrainingskampen zijn perfect met de accommodatie te combineren. De accommodatie beschikt over een team van professionele en gekwalificeerde fietsbegeleiders die een perfect route voor u niveau kunnen samenstellen. Ook is er ter plaatse een fietsmecanicien aanwezig om mechanische problemen adequaat op te kunnen lossen.

De accommodatie beschikt ook over een beveiligde fietsenstalling voor de fietsen. Fietsen zijn uiteraard ook ter plaatse te huren. Ook hierin kunnen de fietsen worden aangepast aan het niveau.

Wij helpen u graag verder met het boeken van uw trainingskamp.
Neem vrijblijvend contact op of via het contactformulier.

Neem contact op

Mis niets met de Salou trainingskampen nieuwsbrief!

Blijft u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes, leuke acties,
bijzondere aanbiedingen en de meest actuele folder?
U vindt het allemaal in onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving!

Share This