pagina-inhoud
+31 (0)26 - 2020382 info@saloutrainingskampen.nl

Op inspectietrip naar Salou!

Beste clubvertegenwoordiger,

Wij zouden u graag willen uitnodigen voor een inspectie trip naar onze prachtige trainingskamp bestemming in Salou! Wij kijken er erg naar uit om u in Salou te ontvangen. De mooie stranden, de omgeving, de voetbalvelden van topkwaliteit en het mooie Cambrils Park Resort zijn de perfecte combinatie voor een trainingskamp. Dit zouden wij u graag laten zien en laten ervaren! Naast amateurverenigingen hebben ook professionele ploegen de weg naar de velden in Salou gevonden. In deze brochure meer informatie over de inspectie trip, de bestemming en over ons. Laat u overtuigen van de mogelijkheden die Salou te bieden heeft!

Wilt u meer weten over deze inspectie trip? Bekijk via de onderstaande button de uitnodiging. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0031-(0)26-2020382 of via het onderstaande contactformulier een bericht sturen.

 

 

Interesse in de inspectie trip naar Salou

Indien u in contact wilt komen met Saloutrainingskampen.nl, vult u dan het hieronder weergegeven contactformulier in. Wij proberen uw bericht of vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

1 + 4 =

Wilt u met uw team op trainingskamp?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Vraag een offerte aan

Mis niets met de Salou trainingskampen nieuwsbrief!

Blijft u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes, leuke acties,
bijzondere aanbiedingen en de meest actuele folder?
U vindt het allemaal in onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving!

Share This