pagina-inhoud
+31 (0)26 - 2020382 info@saloutrainingskampen.nl

Recensies


Wilt u weten hoe uw voorgangers een trainingskamp in Salou, Spanje hebben ervaren? Lees hieronder recensies, ervaringen en beoordelingen voordat u een trainingskamp boekt.

Recensies van het Salou trainingskamp van V.V. Lunteren - Saloutrainingskampen.nl


A-selectie beleeft fan-tas-tisch trainingskamp!

VV Lunteren was met de A-selectie op een 5-daagse trainingskamp naar Salou. We vlogen vanaf Eindhoven op Barcelona Reus, een vliegveld op ongeveer 20 minuten rijden van de accommodatie. Het was fantastisch! Mooi weer, geweldige accommodatie, mooie trainingsfaciliteiten en een hele positieve groep die hard heeft gewerkt en bovendien heel veel plezier met elkaar heeft gemaakt. Al met al een hele goede basis voor de tweede seizoenshelft. Bij deze wil de selectie nogmaals de betrokken sponsoren bedanken en met name Roy en Tom van Voetbalreizen.com / Saloutrainingskampen.nl. Het was onvergetelijk, sportief goed, geweldig georganiseerd en ongekend lachen.

v.v. Lunteren (2e klasse Zaterdag) 2016 & 2017


Perfect georganiseerd trainingskamp!

Als voorzitter van IJ.V.V. Stormvogels kijk ik zeer tevreden terug op het perfecte georganiseerde trainingskamp door Saloutrainingskampen.nl / Voetbalreizen.com. Zowel accommodatie, eten, trainingaccommodatie en de contacten waren perfect! Grote complimenten daarvoor. Volgend jaar weer zou ik zeggen!

IJ.V.V. Stormvogels IJmuiden (2e klasse Zondag) 2017
Contact erg laagdrempelig en goed!

We zijn met SV Otterlo voor de eerste keer in de winter naar een trainingskamp in het buitenland geweest. We kunnen niet anders zeggen dat alles top geregeld was. De contacten zijn heel laagdrempelig en goed. Snel reageren op vragen voor en ook tijdens de dagen aldaar. Wij kunnen het iedereen aanraden een dergelijke trip te gaan maken. 

s.v. Otterlo (4e klasse Zaterdag) 2017
Accommodatie en voetbalvelden van hoge kwaliteit!

Alles was goed georganiseerd, de begeleiders waren altijd aanspreekbaar of in de buurt. De accommodatie en de voetbalvelden zijn echt van hoge kwaliteit! Het park mag alleen in de maand januari wel iets meer faciliteiten hebben, maar daar wordt hard aan gewerkt! Als dat ook nog beter verzorgd is, is het een uitstekend trainingskamp te noemen! We komen hier zeker nog een keer terug!

r.k.s.v. DOSR (2e klasse Zondag) 2017
Een goede basis voor de 2de helft van het seizoen!

Vv Eldenia was 5 dagen te gast bij Salou trainingskampen en we zijn heel tevreden over het verloop hiervan. De organisatie stond altijd voor ons klaar, vanaf het boeken van de reis tot aan de landing op Nederlandse bodem. Alles was tot in de puntjes geregeld. Eten was goed en de appartementen waren ruim. Trainingsvelden lagen er top bij! Wij waren meer dan tevreden en hebben een goede basis voor de 2e helft van het seizoen neergelegd. We kijken met een goed gevoel terug op het trainingskamp. Nogmaals bedankt voor alles! 

v.v. Eldenia (3e klasse zondag) 2017Wilt u met uw team op compleet georganiseerd trainingskamp?
Klik op de onderstaande button en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Mis niets met de Salou trainingskampen nieuwsbrief!

Blijft u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes, leuke acties,
bijzondere aanbiedingen en de meest actuele folder?
U vindt het allemaal in onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving!

Share This