pagina-inhoud
+31 (0)26 - 2020382 info@saloutrainingskampen.nl

Salou Cup

Strijd om de Salou Cup! - Saloutrainingskampen.nl

Salou Cup

Indien er genoeg animo is van de ploegen die op trainingskamp zijn, kan er een Salou Cup worden georganiseerd. De Salou Cup is een internationaal voetbaltoernooi gehouden in Salou, Spanje. Het toernooi wordt gespeeld op een fantastische locatie met acht voetbalvelden (vier kunstgrasvelden en vier grasvelden).

Een trainingskamp in Salou is de perfecte combinatie van voetbal en vakantie! Bezoek Barcelona en Camp Nou, geniet van het zonnige weer en de mooie stranden of stap in de bloedstollende achtbanen van Port Aventura. Aarzel niet om contact op te nemen via telefoon of e-mail. Wij kijken er naar uit om uw trainingskamp te organiseren!

Salou Cup 2018 
Saloutrainingskampen.nl zal ook in januari 2018 weer afreizen naar Salou in Spanje. In januari 2017 zijn we met 6 ploegen afgereisd en heeft men ter plaatse oefenwedstrijden gespeeld tegen Spaanse en Nederlandse clubs.  

Voor januari 2018 is de acommodatie reeds weer gereserveerd voor de eerste 3 weken  van het nieuwe jaar. Afhankelijk van de reisschema’s van de ploegen zal er dit jaar een toernooi worden opgezet. Dit toernooi zal gespeeld worden verspreid over 2 dagen en zal meedere wedstrijden. 

Binnenkort treft u hier meer informatie aan omtrent dit toernooi. Dit qua planning & opzet en de mogelijkheden om er aan deel te nemen. Wenst u wel op trainingskamp te gaan, echter niet deel te nemen aan het toernooi, dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. 

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op!
Wij kijken er naar uit om uw trainingskamp te organiseren!

Neem contact op

Mis niets met de Salou trainingskampen nieuwsbrief!

Blijft u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes, leuke acties,
bijzondere aanbiedingen en de meest actuele folder?
U vindt het allemaal in onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving!

Share This