pagina-inhoud
+31 (0)26 - 2020382 info@saloutrainingskampen.nl

Salou

Op trainingskamp naar Salou, Spanje - Saloutrainingskampen.nl

Over Salou

Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de Promenade, een goede infrastructuur en de veelvuldige mogelijkheden om vele activiteiten te ondernemen. Wanneer de avond valt heeft u zeker zoveel pret als overdag met gezellige restaurants en diverse uitgaansgelegenheden. Tevens kan een bezoek aan de mooie stad Barcelona niet ontbreken. Via een directe verbinding per bus of per trein is deze stad prima aan te reizen. Verder nodigt het ideale klimaat en dit vriendelijke land u uit voor uniek voetbalplezier en een uniek verblijf!

Belangrijkste locaties zijn goed te bereiken, zo bevindt het centrum van Salou zich op ongeveer 2500 meter van de accommodatie, het strand ligt op ongeveer 1500 meter.

Barcelona

De stad Barcelona is binnen 60 a 90 minuten te bereiken per auto, bus of trein. Een ideale gelegenheid om een bezoek te brengen aan Camp Nou voor het bezoeken van een wedstrijd van FC Barcelona of voor het beleven van een geweldige stadionrondleiding en museumbezoek.

De stad Barcelona biedt veel mogelijkheden om heerlijk te eten, bezienswaardigheden te bezoeken of om mooie wandelingen te maken. Je hoeft je dan ook zeker niet te vervelen, voor een ieder wat wils!

Barcelona of Camp Nou bezoeken - Saloutrainingskampen.nl
Een bezoek brengen aan het strand in Salou, Spanje - Saloutrainingskampne.nl

Het weer in Salou

In de maanden januari en februari is het goed vertoeven in Salou. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 16 graden en het aantal zonuren per dag op gemiddeld 5 uur. Deze omstandigheden bieden dan ook de uitgelezen mogelijkheid om onder de juiste condities een trainingskamp te beleven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Mis niets met de Salou trainingskampen nieuwsbrief!

Blijft u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes, leuke acties,
bijzondere aanbiedingen en de meest actuele folder?
U vindt het allemaal in onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving!

Share This