pagina-inhoud
+31 (0)26 - 2020382 info@saloutrainingskampen.nl

Trainingsfaciliteiten

Acht velden - Salou trainingskampen.nl
Presentatiekamer voor tactiek - Saloutrainingskampen.nl

Veld
Het complex bestaat uit 8 velden. Qua veld is er keus uit; een grasveld, kunstgrasveld en tevens heeft men een hybride veld (combinatie tussen kunst- en echt gras).

Kleedlokalen
De kleedlokalen zijn voorzien van airco, ruime douches en wc’s en kunnen worden afgesloten. Teams krijgen een eigen sleutel zodat men altijd alles kan afsluiten.

Behandelkamer
Zowel op het trainingscomplex als op het resort zijn behandelkamers beschikbaar. Deze kunnen in overleg onbeperkt gebruikt worden. Iedere ruimte is afzonderlijk voorzien van een behandeltafel. Tevens is er ijs aanwezig voor eventuele blessure behandelingen.

Presentatiekamer
Op het trainingscomplex is een presentatiekamer aanwezig. Deze is voorzien van de nieuwste hulpmiddelen. Dit biedt de technische staf de mogelijkheid om tactieken te bespreken.

Materialen
Zowel ballen als hesjes en pylonen zijn aanwezig en kunnen worden gebruikt. Qua ballen zijn er 2 soorten; normal / professional. Afhankelijk van de keuze kan er een meerprijs zijn voor het gebruikt. Uiteraard is het ook toegestaan de eigen ballen mee te nemen. Er is een ballenpomp aanwezig.

De materialen worden voor iedere training of wedstrijd klaargelegd door een lokale materiaal man. Indien de spullen netjes worden achtergelaten is hij ook de persoon die het weer netjes opruimt.

SPA
Inbegrepen is éénmalig het gebruik van de SPA. De SPA bestaat uit diverse sauna’s, warm water baden en een Turks stoombad.

Fitness
Op het resort is een fitnesszaal gevestigd. Deze bezit de nieuwste apparaten en is algemeen ingericht. Voor iedere spiergroep zijn er diverse toestellen. De ruimte voorziet een bezetting van ongeveer 25 personen tegelijk.

Naast een fitnesszaal is er ook een spinningzaal en aerobiczaal. In samenspraak kan hier eventueel ook gebruik van gemaakt worden.

Wassen van kleding
Het is mogelijk om na iedere training of wedstrijd de kleding te wassen. Indien de kleding voor een bepaalde tijd wordt ingeleverd dan is de was de volgende dag weer schoon en gereed voor gebruik.

Oefenwedstrijd
Tijdens het trainingskamp is het mogelijk een oefenwedstrijd te spelen. Op basis van het niveau van het team wordt er gekeken naar een geschikte tegenstander. Dit kan een lokale opponent zijn, echter ook een andere club die op trainingskamp is.

Trainingen
Standaard hebben de trainingen de duur van 90 minuten en vinden deze plaats op een kunstgrasveld. In samenspraak kan hiervan afgeweken worden, wel kunnen hier extra kosten voor in rekening worden gebracht.

Zwembad, sauna, stoombad - Saloutrainingskampen.nl
Fitness, trainingen, oefenwedstrijd - Saloutrainingskampen.nl

Wij helpen u graag verder met het boeken van uw trainingskamp.
Neem vrijblijvend contact op of via het contactformulier.

Neem contact op

Mis niets met de Salou trainingskampen nieuwsbrief!

Blijft u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes, leuke acties,
bijzondere aanbiedingen en de meest actuele folder?
U vindt het allemaal in onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving!

Share This